הפקות בית הספר

בכל שנה, בית הספר לאמנויות המחול מעלה מגוון הפקות
ערבי עבודות אישיות, הפקות מקצועיות עם יוצרים מובילים וערב עבודות נבחרות של תלמידי בית הספר בו מציגות קבוצת המחול וקבוצת תיאטרון-מחול.

בית הספר פעיל באירועים ופסטיבלים רבים
מדי שנה הפקות, עבודות נבחרות ופרויקטים מיוחדים מוצגים במסגרת: "פסטיבל עתיד התיאטרון" בצוותא, הייד פארק בפסטיבל "תיאטרונטו", "פסטיבל אישה" בחולון, "פסטיבל חיפה להצגות ילדים", "פסטיבל בת-ים לתיאטרון רחוב".

שיתופי פעולה עם בתי ספר למחול ותיאטרון-מחול בחו"ל

• הולנד - בית הספר "ArtEZ", ארנהם: פרויקט חילופי סטודנטים, השתתפות בהפקות בהולנד, "כוריאוגרף אורח" מ-ArtEZ, מעלה יצירה מקורית עם תלמידי בית הספר.
  • פולין - בית הספר הגבוה לדרמה "לודוויק סולסקי" : יצירה משותפת של סטודנטים משני בתי הספר והופעה בפסטיבל תיאטרון-מחול בביטום, פולין.
בית ספר לאמנויות המחול בית ספר לאמנויות המחול

הפקות במסלול תיאטרון-מחול
יצרו עבור מסלול תיאטרון-מחול: נאוה צוקרמן, שלמה פלסנר, ד"ר כנרת נוי, אודליה קופרברג, נועה לב, יחזקאל לזרוב, סהר עזימי, גליה פרדקין, רועי מליח-רשף, רוברטו פולק, נדין בומר.

כמו כן, מתקיים במסלול ערב עבודות אישיות בהנחיית מורים מתחום המחול, התיאטרון והוידאו דאנס.

הפקות במסלול מחול
במסלול מחול מתקיימים ערבי עבודות מחול אישיות של תלמידות המסלול, שנים ב'-ד', בהנחיית צוות המורים לקומפוזיציה.

קבוצת המחול
קבוצת המחול מיועדת לרקדנים מצטיינים מבית הספר, ממסלולי מחול ותיאטרון-מחול.
כוריאוגרפים שיצרו עבור קבוצת המחול: יוסי ברג, רונית זיו, רמי לוי, קורין מנדלסון, ניב שינפלד, יורם כרמי, רננה רז, יעל טל, רוני ברודצקי ותמי ליבוביץ.

קבוצת תיאטרון-מחול
בשנת 2009 הוקמה בבית הספר גם קבוצת תיאטרון-מחול, המורכבת מתלמידים נבחרים ממסלול תיאטרון-מחול.
יצר עבור הקבוצה: עמית זמיר.